Mâncarea de care nu mă satur niciodată! Câteva minute și cina este gata!

Când ai niște cartofi și vrei ceva bun și simplu, fă aceste chiftele delicioase. Sunt gata în câteva minute, și se fac cu ce ai prin casă.
INGREDIENTE:
-4 cartofi
-carne de pui gătită anterior (pe grătar, fiartă sau prăjită), șuncă sau orice carne vă place
– Puțină brânză de oricare
-un praf de sare
-pătrunjel, condimente
– un ou de uns
– pesmet sau frimituri de pâine
– ulei
MOD DE PREPARARE
Curățăm cartofii, îi tăiem cuburi și-i fierbem până când se înmoaie.
Îi pasăm cu aparatul de piure.
Peste ei presărăm pătrunjel, brânză rasă și condimente.
Luăm o lingură de cartof, peste ea punem o felie de carne sau șuncă, un bulgăraș de mozzarela sau orice brânză aveți, acoperim cu altă lingură de piure și facem 6 chifteluțe cât palma. Le dăm prin ou și pesmet, și le punem la prăjit într-o tigaie cu ulei.
Se rumenesc pe fiecare parte în doar 3-4 minute, apoi le scoatem pe șervețel, să absoarbă uleiul.
Aceasta este o rețetă rapidă și delicioasă atât pentru cină, cât și pentru prânz.
Poftă bună!