Borş de găină

Mod de preparare:Borş de găină
1 găină fără piept,
1 morcov,
1 pătrunjel,
½ ţelină,
1 ceapă,
2 linguri orez,
sare,
pătrunjel verde tocat,
1 litru borş

Mod de preparare:
Găină tăiată bucăţi se fierbe în 3 litri apă, pe foc mic, acoperit.
După o oră, se adaugă  legumele tocate şi orezul, iar la sfârşit se pune borşul, potrivind de acru, după gust.
Se poate drege cu smântână şi un gălbenuş, şi se serveşte cu pătrunjel verde tocat şi cu mămăligă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Rețete delicioase:

Borş de găină

Ingrediente:Borş de găină
1 găină fără piept,
1 morcov,
1 pătrunjel,
½ ţelină,
1 ceapă,
2 linguri orez,
sare,
pătrunjel verde tocat,
1 litru borş

Mod de preparare:
Găină tăiată bucăţi se fierbe în 3 litri apă, pe foc mic, acoperit.
După o oră, se adaugă  legumele tocate şi orezul, iar la sfârşit se pune borşul, potrivind de acru, după gust.
Se poate drege cu smântână şi un gălbenuş, şi se serveşte cu pătrunjel verde tocat şi cu mămăligă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rețete delicioase: