Pateu de porc

Ingrediente: Pateu de porc
½ kg ficat de porc,
½ carne,
100 gr slănină,
1 căţel usturoi,
100 gr unt,
10 ficăţei pasăre,
o lingură cu rom,
sare,
piper,
un prapur sau aluat

Mod de preparare:
Se dau prin maşina de tocat cartea, ficatul, slănină şi usturoiul, apoi se adaugă  untul, sarea, piperul şi romul.
Un prapur sau o foaie de aluat se  aşează într-o cratiţă mică unsă cu unt, se pune pateul, se înveleşte foaia şi se fierbe pe baie de apă, cu capac, la cuptor, 2 ore.
Se serveşte rece.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Rețete delicioase:

Pateu de porc

Pateu de porc

Pateu de porcIngrediente:
½ kg ficat de porc,
½ carne,
100 gr slănină,
1 căţel usturoi,
100 gr unt,
10 ficăţei pasăre,
o lingură cu rom,
sare,
piper,
un prapur sau aluat

Mod de preparare:
Se dau prin maşina de tocat: carnea, ficatul, slănina şi usturoiul, apoi se adaugă  untul, sarea, piperul şi romul.
Un prapur sau o foaie de aluat se  aşează într-o cratiţă mică unsă cu unt, se pune pateul, se înveleşte foaia şi se fierbe pe baie de apă, cu capac, la cuptor, 2 ore.
Se serveşte rece.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rețete delicioase: