Salată de post cu frunze de ridiche – izvor de sănătate și multiple beneficii!

Frunzele de ridichi au multiple beneficii pentru sănătate.
– au vitaminele A, B1, B2, vitamina C, sunt depurative și antitoxice.
– au efect antibacterian și anti-tumoral, benefic în tratarea cancerului.
– se recomandă în afecțiuni hepatice, tulburări de ritm cardiac, avitaminoze, afecțiuni pulmonare, anemii.
Se consumă crude, în salată.

INGREDIENTE
ridichi și frunze de ridichi
ceapă și usturoi verde
salată verde
pătrunjel
zeamă de lămâie sau oțet
sare, piper
opțional: frunze de morcovi, praz, măsline
MOD DE PREPARARE
Spălăm frunzele și le tocăm.
Amestecăm toate ingredientele în castron.
Potrivim de sare, piper, lămâie sau oțet, după gust.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Rețete delicioase: