Tocăniță ca la mama acasă, cea mai gustoasă și mai rapidă mâncare țărănească

Urmați filmul pentru a reuși o mâncare gustoasă!

Prăjim o bucată de carne și una de cârnat.
Tocăm o mână de ciuperci
și o punem în tigaie, la prăjit.
Tocăm o ceapă în felii mari,
și o punem și pe ea la prăjit.
Mai trebuie vreo doi ardei, tocați tot așa, mai mare.


Îi punem peste toate celelalte, pe foc.
Tăiem felii două roșii coapte bine
și le adăugăm în tigaie.
Usturoi cât mai mult, tocat grosier.
Punem usturoiul și începem să amestecăm în tigaie, să nu se prindă.


Adăugăm sare, boia, mărar, oregano, curcumă și orice alte mirodenii vă plac.
Dacă nu s-a lăsat destulă zeamă de la roșii, puneți și un pahar de vin roșu.
Separat fierbeți o mână de paste, de care vă plac.
Când scade sosul și se înmoaie ceapa, e o bunătate!
Puneți în farfurii și mâncați cu poftă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Rețete delicioase: