Roşii umplute cu brânză sau cu caşcaval

Ingrediente:Roşii umplute cu brânză sau cu caşcaval
10 roşii,
½ kg brânză sau 300 gr caşcaval,
50 gr unt,
mărar verde tocat,
pătrunjel tocat,
2 linguri smântână

Mod de preparare:
Roşiile se spală şi se scobesc.
Brânză se freacă cu dosul lingurii până devine ca o pastă, apoi se amestecă cu verdeaţă, şi se umplu roşiile.
În loc de brânză, se poate pune caşcaval ras şi amestecat cu smântână.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Rețete delicioase:

Roşii umplute cu brânză sau cu caşcaval

Ingrediente:Roşii umplute cu brânză sau cu caşcaval
10 roşii,
½ kg brânză sau 300 gr caşcaval,
50 gr unt,
mărar verde tocat,
pătrunjel tocat,
2 linguri smântână

Mod de preparare:
Roşiile se spală şi se scobesc.
Brânza se freacă cu dosul lingurii până devine ca o pastă, apoi se amestecă cu verdeaţa, şi se umplu roşiile.
În loc de brânză, se poate pune caşcaval ras şi amestecat cu smântână.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rețete delicioase: