Pateu din ficat de gâscă

Ingrediente: Pateu din ficat de gâscă
1 ficat de gâscă,
3-4 gălbenuşuri răscoapte,
½ pahar vin,
100 gr unt

Mod de preparare:
Se fierbe ficatul în apă cu vin şi 50 gr unt timp de 15 minute, apoi se lasă în apă să se răcească.
Se trece prin sită cu gălbenuşurile răscoapte, se freacă bine cu lingură, se adaugă  50 gr unt, până devine o pastă cremoasă.
Se adaugă  sare şi piper după gust, se presară deasupra albuş tăiat bucăţele, şi împrejur se pun măsline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Rețete delicioase:

Pateu din ficat de gâscă

Ingrediente:Pateu din ficat de gâscă
1 ficat de gâscă,
3-4 gălbenuşuri răscoapte,
½ pahar vin,
100 gr unt

Mod de preparare:
Se fierbe ficatul în apă cu vin şi 50 gr unt timp de 15 minute, apoi se lasă în apă să se răcească.
Se trece prin sită cu gălbenuşurile răscoapte, se freacă bine cu lingură, se adaugă  50 gr unt, până devine o pastă cremoasă.
Se adaugă  sare şi piper după gust, se presară deasupra albuş tăiat bucăţele, şi împrejur se pun măsline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rețete delicioase:

Pateu din ficat de gâscă

Pateu din ficat de gâscă

Pateu din ficat de gâscăIngrediente:
1 ficat de gâscă,
3-4 gălbenuşuri răscoapte,
½ pahar vin,
100 gr unt

Mod de preparare:
Se fierbe ficatul în apă cu vin şi 50 gr unt timp de 15 minute, apoi se lasă în apă să se răcească.
Se trece prin sită cu gălbenuşurile răscoapte, se freacă bine cu lingură, se adaugă  50 gr unt, până devine o pastă cremoasă.
Se adaugă  sare şi piper după gust, se presară deasupra albuş tăiat bucăţele, şi împrejur se pun măsline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rețete delicioase: