Ciuperci cu maioneză

Ingrediente:Ciuperci cu maioneză
300 gr ciuperci,
3-4 ouă,
2 pahare ulei,
sare,
2 linguri zeamă de lămâie,
1 lingură pătrunjel verde tocat fin,
1 litru apă

Mod de preparare:
Se face maioneză dîntr-un gălbenuş fiert şi trei crude, ulei, o lingură zeamă de lămâie şi sare. Ciupercile se spală, se taie felii, se fierb cu o lingură zeamă de lămâie, timp de 20 minute, şi după ce se răcesc, se amestecă în maioneză.
Deasupra se presară pătrunjel tocat fin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Rețete delicioase:

Ciuperci cu maioneză

Ingrediente:Ciuperci cu maioneză
300 gr ciuperci,
3-4 ouă,
2 pahare ulei,
sare,
2 linguri zeamă de lămâie,
1 lingură pătrunjel verde tocat fin,
1 litru apă

Mod de preparare:
Se face maioneza dintr-un gălbenuş fiert şi trei crude, ulei, o lingură zeamă de lămâie şi sare.
Ciupercile se spală, se taie felii, se fierb cu o lingură zeamă de lămâie, timp de 20 minute, şi după ce se răcesc, se amestecă în maioneză.
Deasupra se presară pătrunjel tocat fin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rețete delicioase: